VÄLKOMMEN TILL SAMTALSTERAPEUT SUSANNE SVENSSON 

KBT TERAPI  SAMTALSTERAPI COACHING KBT DIGITALT JÖNKÖPING

 • Bli en bättre version av dig själv!

 • Du får verktyg som hjälper dig att hantera jobbiga känslor och hitta ett inre lugn!

 • Följ mig på Instagram: terapitanten

 • Boka ditt första fria 15 minuter telefonsamtal här

 • Så här säger klienter om mig som terapeut:

 • Samuel: Som terapeut erbjuder Susanne enastående vägledande KBT-samtalsterapi. Genom att skräddarsy effektiva verktyg skapar Susanne en trygg plats för att hantera livets utmaningar och jobbiga känslor. Med en balans mellan professionalism och empati har Susanne visat sig vara en kraftfull guide mot personlig utveckling.  En investering i Susanne som terapeut är en investering i din egen välbefinnande.

 • Jens: Fått hjälp med online-kbt av Susanne och det har gett mycket goda resultat i både mitt privatliv och inom mitt yrke. Kan starkt rekommendera online-kbt för dom som har en fullspäckad vardag och inte har möjlighet att komma ifrån för att ta ett fysiskt möte. Susanne har under behandlingen anpassat KBT-övningarna för att passa in på det som händer i ens liv och  varit ett gott stöd längs vägen under tiden för behandlingen.
  Är mycket nöjd med behandlingen och kan starkt rekommendera Susanne som terapeut för den som behöver coachning eller är i behov av KBT för att få hjälp att hantera något man bär runt på.

 • Hanna: Jag kan verkligen rekommendera Susanne på Inre Utveckling. Jag fick väldigt bra övningar att göra mellan samtalen som jag har saknat när jag gått till psykosociala team inom vanliga vården, och bra feedback. Jag har växt som människa på de här månaderna och är nu mer redo än någonsin att ta kommando över mitt liv och samtidigt kunna hantera livets sorger bättre än innan.

 • Caroline:  Lugn och trygg.

 • Carola:  KBT samtal, coachning - så värt tiden! Min inre utveckling i fokus, lugnt, professionellt väglett! Jag kommer fortsätta investera i detta!

 • Madelen: Rekommenderar att prata med Susanne. Man finner inre ro efteråt och man får verktyg som hjälper i livet.

 • Elin: Med hjälp av ett tryggt och tålmodigt bemötande får man hos Susanne hjälp och verktyg att må bättre, både i stunden och långsiktigt. Upplever att Susanne har varit flexibel och anpassningsbar för att skapa de bästa förutsättningarna för just mig att utvecklas inom de områden som varit viktiga för mig. Väl värd investering!

 • Malin: Hej Susanne! Bara lite roligt, jag måste bara dela med mig, vilken skillnad det har blivit på  min självkänsla bara med några gånger med dig, även med PMS och allt som kan ge en lite extra utmaningar. Varit på en intervju och kan man handen på hjärtat säga att jag tyckte att det gick toppen, för jag har mer självkänsla än på alla andra jag har varit på tidigare. Tack! och hoppas dina resor är suveräna :D Vi hörs i aug :D 
SAMTALSTERAPI (KBT) PERSONLIG UTVECKLING

Någon gång i våra liv kan vi påverkas i olika grad av symtom på stress, oro, ångest och depression. Då gäller det att få professionell hjälp så att det går lättare och ännu snabbare att må bättre.
I KBT (Kognitiv beteendeterapi) får du stöd och vägledning för att bryta dig ur gamla tankemönster och hitta ett nytt sätt att leva.

Varje samtal har en tydlig agenda och terapi är både strukturerad och tidsbunden. Vi arbetar mot våra uttalade mål och börjar med de livs-värderingar som är viktiga för dig som kund.

KBT är en aktiv terapiform som i första hand bygger på relationen mellan terapeut och klient. Det bygger också till stor del på att uppmuntra patienter att arbeta självständigt mellan sessionerna.

Jag ger KBT-terapi för ångest, dåligt humör, depression, stress, låg självkänsla, negativ självbild och relationsproblem.

Boka här!!

COACHING PERSONLIG UTVECKLING

Coaching kan hjälpa dig att förstå dig själv bättre, hitta lösningar på problem och komma närmare det du vill uppnå i livet.
Tycker du att det är svårt att komma igång? Vill du förändra din livssituation? Jag hjälper dig att utvecklas på vägen mot att nå dina livsmål. Det blir lättare för dig att fatta beslut, våga ta dig ur din komfortzon och bli mer aktiv i ditt dagliga liv.

Som coach är mitt uppdrag att hjälpa dig att få bättre självförtroende och medvetenhet samtidigt som du fokuserar på de viktiga sakerna i livet.

Boka här!!


OM MIG

KONTAKT/PRISER

Varmt och hjärtligt välkommen hit!

Mitt namn är Susanne och jag är Certifierad Samtalsterapeut och Diplomerad Relationsterapeut. 

Jag har jobbat som guide, kusk, administratör, handledare, coach, säljare/marknadsassistent, marknadschef, behandlingsassistent, kundtjänstansvarig och kriminalvårdare. Jag har erfarenhet av både mycket bra ledarskap och mindre bra ledarskap. Gått igenom skilsmässa (både som barn och vuxen) och varit inne i den berömda väggen. Haft olika styrelseposter i olika styrelser under 10 år.

Boka tid för Kbt, Terapi, Samtalsterapi, Coaching boka tid


Samtalsterapeut för Jönköping, Gränna, Värnamo. Eksjö, Nässjö, Aneby, Vetlanda, Mullsjö, Habo, Huskvarna, Tranås.

Priser för din investering i dig själv!

KBT/Coaching

Inledande telefonsamtal, 15 minuter – gratis (kräver tidsbokning)

Kartläggning á 60 minuter 999:-

1 KBT samtal á 45 minuter 799:-

5 samtal á 45 minuter 3799:-

10 samtal á 45 minuter 7699:-

Kbt - digitalt -Inledande samtal, 15 minuter – gratis (kräver tidsbokning).

10 samtal á 45 minuter / vecka i tio veckor, digitalt via Teams. 

Paketpris: 6999 :-

Har du friskvårdsbidrag så går det alldeles utmärkt att nyttja det hos mig! 


SAMTALSTERAPI KBT COACHNING PERSONLIG UTVECKLING

JÖNKÖPING HUSKVARNA TRANÅS NÄSSJÖ VAGGERYD SKILLINGARYD GRÄNNA VISINGSÖ

Samtalsterapi KBT